Loading...
 
Healthcare Business Awards 2017: Μεγάλη διάκριση για το δίκτυο Green Pharmacy
Thursday 21 Sep 2017

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ήταν για ακόμη μία χρονιά συνεπής στο ραντεβού με τις διακρίσεις.  

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα "Ακαδημία Green Pharmacy", το καινοτόμο online εργαλείο που έχει αναπτύξει ο Όμιλος  ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, για το δίκτυο Green Pharmacy, βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2017, με το Silver Award στην κατηγορία "Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας", ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του κλάδου.

Τα Healthcare Business Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν κάθε φορά την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας. Και φέτος, στην διοργάνωση συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ την βράβευση παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου. Μέλη της κριτικής επιτροπής απετέλεσαν σημαντικές προσωπικότητες από όλο το φάσμα του τομέα της Υγείας, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων των συλλόγων ασθενών καθώς και διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.

Η online πλατφόρμα "Ακαδημία Green Pharmacy" είναι ένα microsite για τους επιστήμονες φαρμακοποιούς –μέλη του δικτύου Green Pharmacy– οι οποίοι μπορούν να αντλήσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν επιστημονικά θέματα, αλλά και υλικό από εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται κατά  τη διάρκεια του έτους.

Η θεματολογία του microsite ανανεώνεται διαρκώς με στόχο πάντα την κατά το δυνατόν πιο προσωποποιημένη πληροφόρηση αλλά και την προσαρμογή της στις διαφορετικές ανάγκες υγείας που προκύπτουν ξεχωριστά σε κάθε εποχή του χρόνου.